Comanda – Livrare

Cum se lanseaza prima comanda

Sunt doua etape simple pe care le parcurgem:
   
1. Macheta – ce imprimam?
Dupa ce agreezi oferta, comunicata prin e-mail, ne transmiti grafica intr-un format vectorial (editabil) sau detaliile exacte ale imprimarii si variantele de sacosa alese. Vei primi apoi variantele de macheta dorite si pretul exact al cliseelor intrucat realizarea grafica este gratuita.
  
Daca nu ai o imagine foarte clara asupra design-ului, lucram impreuna pana agream varianta finala. Daca exista deja layout-ul intr-un format vectorial (.cdr /.ai), perioada de executie se reduce considerabil. Poti vizualiza aici culorile pentru imprimare (codurile Pantone).
  
2. Comanda
Dupa aprobarea design-ului, ne transmiti datele pentru contract si comanda, pe care le solicitam. Avizezi apoi documentele pe care le primesti de la noi (prin e-mail), si le trimiti prin e-mail. Iti comunicam apoi data prognozata a livrarii.
In 4-15 zile lucratoare, functie de complexitatea produselor si gradul de acoperire a productiei, se livreaza prima comanda. 

Cea mai rapida procesare de comanda, de la cererea ofertei si pana la confirmarea platii avansului: 6 ore (realizare design, contracte semnate). Cu cat raspunsurile pe care le primim sunt mai rapide cu atat scade termenul de procesare.
   
Afla Oferta pentru Sacose BIOdegradabile  sau  Cere De Aici Oferta pentru toate produsele disponibile pe sacose.com.

 

Incepand cu cea de-a 2-a comanda

ne trimiti doar un e-mail sau ne suni si revenim cu detaliile din istoricul colaborarii. Dupa ce primim raspunsul tau, iti comunicam data aproximativa a livrarii.

Plata si Livrarea sacoselor

Livrare 
Termenul uzual de livrare este situat intre 4-15 zile lucratoare din momentul avizarii comenzii / achitarii avansului, dar depinde de produse si de acoperirea productiei din momentul respectiv. Detaliile exacte le vei primi odata cu oferta, in primul mesaj.

Impachetarea sacoselor pentru transport se face astfel incat livrarea sa se realizeze in conditii optime, asigurandu-se integritatea acestora.

Livrarile se efectueaza gratuit cu masinile noastre sau, contra cost, prin curierat rapid in toata tara.
Pana astazi am livrat sacose in: Alba Iulia, Pitesti, Arad, Bacau, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Resita, Calarasi, Constanta, Targoviste, Craiova, Galati, Giurgiu, Targu Jiu, Deva, Slobozia, Iasi, Drobeta Turnu Severin, Piatra Neamt, Slatina, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Alexandria, Timisoara, Tulcea, Vaslui, Ramnicu Valcea, Focsani, Oradea, Covasna, Cluj, Miercurea Ciuc, Baia Mare, Targu Mures, Satu Mare sau in alte localitati din zone apropiate acestora.

Plata 
Se achita un avans de 50%, prin ordin de plata, odata cu avizarea comenzii, iar diferenta se poate achita tot prin OP cu 1-2 zile inaintea livrarii (in ziua expedierii prin curier) sau, in functie de tiraje, contractul se negociaza.

Inainte de confirmarea comenzii, veti avea toate detaliile astfel incat sa nu apara neconcordante.