Comanda – Livrare

 

Cum lansezi prima comanda

Am actualizat aceste detalii pe pagina dedicata fiecarui tip de produs. Asa incat iti recomandam sa le urmaresti aici:
- Pungi si Sacose BIOdegradabile Personalizate
- Pungi si Sacose maieu si banana din folie cu grosime minima de 50 de microni, personalizate sau neimprimate
- Sacose din panza (bumbac / iuta)  


Daca iti sunt necesare cantitati mici,
le poti comanda direct din magazin: Sacose - Pungi biodegradabile  |  Sacose din Panza  |  Pungi din Hartie  

Sunt doua etape simple pe care le parcurgem pentru pungile / sacosele personalizate:
   
1. Macheta – ce imprimam?
Dupa ce agreezi oferta, comunicata prin e-mail, ne transmiti grafica intr-un format vectorial (editabil) sau detaliile exacte ale imprimarii si variantele de sacosa alese. Vei primi apoi variantele de macheta dorite si pretul exact al cliseelor intrucat realizarea grafica este gratuita.
  
Daca nu ai o imagine foarte clara asupra design-ului, lucram impreuna pana agream varianta finala. Daca exista deja layout-ul intr-un format vectorial (.cdr /.ai), perioada de executie se reduce considerabil. Poti vizualiza aici culorile pentru imprimare (codurile Pantone).
  
2. Comanda
Dupa aprobarea design-ului, ne transmiti datele pentru contract si comanda, pe care le solicitam. Avizezi apoi documentele pe care le primesti de la noi (prin e-mail), si le trimiti prin e-mail. Iti comunicam apoi data prognozata a livrarii.
In 4-15 zile lucratoare, functie de complexitatea produselor si gradul de acoperire a productiei, se livreaza prima comanda. 

Cea mai rapida procesare de comanda, de la cererea ofertei si pana la confirmarea platii avansului: 6 ore (realizare design, contracte semnate). Cu cat raspunsurile pe care le primim sunt mai rapide cu atat scade termenul de procesare.
   
Cere Oferta Personalizata 

Sau, si mai simplu, ne suni :).

 

Incepand de la a 2-a comanda

ne trimiti doar un e-mail sau ne suni si revenim cu detaliile din istoricul colaborarii. Dupa ce primim raspunsul tau, iti comunicam data aproximativa a livrarii.

Plata si Livrare

Livrare 
Termenul uzual de livrare este situat intre 4-15 zile lucratoare din momentul avizarii comenzii / achitarii avansului. Este dependent de produse si de acoperirea productiei din momentul respectiv. Detaliile exacte le vei primi odata cu oferta, in primul mesaj.

Impachetarea sacoselor pentru transport se face astfel incat livrarea sa se realizeze in conditii optime, asigurandu-se integritatea acestora.

Livrarile se efectueaza gratuit sau contra cost, cu masinile noastre sau prin curierat rapid in toata tara.
Cele mai frecvente livrari s-au efectuat, pana astazi, in: Alba Iulia, Pitesti, Arad, Bacau, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Resita, Calarasi, Constanta, Targoviste, Craiova, Galati, Giurgiu, Targu Jiu, Deva, Slobozia, Iasi, Drobeta Turnu Severin, Piatra Neamt, Slatina, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Alexandria, Timisoara, Tulcea, Vaslui, Ramnicu Valcea, Focsani, Oradea, Covasna, Cluj, Miercurea Ciuc, Baia Mare, Targu Mures, Satu Mare sau in alte localitati din zone apropiate acestora.

Plata - sacose personalizate 
Se achita un avans de 50%, prin ordin de plata, odata cu avizarea comenzii, iar diferenta se poate achita tot prin OP cu 1-2 zile inaintea livrarii (in ziua expedierii prin curier) sau, in functie de tiraje, contractul se negociaza.

Inainte de confirmarea comenzii, veti avea toate detaliile astfel incat sa nu apara neconcordante.

Cere Oferta Personalizata

Ce Spun Clientii

Otilia, Syncro Soft
Social Media Manager
"Inca o data colaborarea cu dumneavoastra a fost foarte buna"