Intrebari frecvente pe sacose.com

Primele aspecte de interes pentru vizitatorii nostri

Ce taxa platesc pentru pungile BIOdegradabile?

"Stiu ca la cele din plastic se platea ecotaxa de 0,1 lei+tva / buc. + taxa pe ambalaj, de 2 lei+tva / Kg, dar la cele BIO mai platesc ceva?"

Nu se mai plateste nicio taxa eco. Bucura-te de natura si arata-i prietenia :). Vezi Preturi sau Cere Oferta Personalizata 

Ce inseamna sacose HDPE, MDPE, LDPE si care sunt diferentele majore intre aceste tipuri de folie?

(iulie 2010): HDPE – High Density Polyetylene: folie de inalta densitate, utilizata in special pentru sacose maieu, rezistenta marita, pret redus, "fosneste";
MDPE – Medium Density Polyetylene: folie de medie densitate, utilizata la sacosele tip banana, suporta sarcini mari, raport calitate pret excelent, "fosneste";
LDPE – Low Density Polyetylene: folie de joasa densitate, putin mai moale si mai lucioasa, se utilizeaza la sacose banana, calitatea imprimarii creste, "fosneste" mult mai putin

Care sunt dimensiunile uzuale de sacose pe care le livrati?

Acest detaliu depinde foarte mult de destinatia sacoselor. Oferta noastra acopera o plaja suficienta, dar in general cele mai solicitate sunt sacosele banana de 35/40 x 51 cm si cele tip maieu 27/30 x 51/55 cm.

Ce sacose / pungi branduite sau neimprimate mai putem oferi clientilor?

"Vreau sa respect legislatia in vigoare si ma intereseaza ce sacose mai pot oferi gratuit sau pe care le pot vinde clientilor nostri, incepand din 2019?”

Astazi, pe langa cele BIO (cu orice grosime a foliei), pe care le puteai oferi si inainte de 1 ianuarie 2019, ai optiunea celor din plastic, dar cu grosime minima a foliei de 50 de microni, maieu ori tip banana.

Ce plante se utilizeaza pentru producerea de sacose BIO?

(martie 2019): Aproape orice planta cu continut crescut in amidon poate fi folosita pentru realizarea produselor compostabile. Astazi, cel mai des se utilizeaza porumbul, cartoful, trestia de zahar, orezul sau sfecla.

Ce recomandari aveti pentru un magazin fashion si/sau unul in care se vand produse alimentare?

In primul rand, sacosele destinate confectiilor au, in general, latimea mai mare decat inaltimea. Apoi, daca magazinul vinde produse second hand recomandam sa utilizati sacose banana de densitate medie pentru pretul mai mic, iar daca vindeti premium quality atunci ar trebui sa va ganditi la sacose LDPE.
In cazul unui magazin in care se vand produse alimentare, sacosele maieu sunt cele mai des comandate.

In cat timp dupa lansarea solicitarii primesc raspuns?

Daca cererea este completa, cu toate detaliile solicitate si nu apar probleme, in 1-4 ore (zile lucratoare) aveti feedback-ul nostru. De obicei sunam pentru a putea adapta foarte bine oferta la fiecare proiect.

In ce zone ale tarii livrati gratuit si in cat timp?

Daca vorbim de sacose, atunci, in principiu, livram gratuit aproape in toate resedintele de judet si in localitatile mari insa oricum odata cu oferta veti primi absolut toate informatiile necesare. Comenzile vor avea aceste aspecte mentionate in contract si/sau in confirmarile de introducere in productie. Termenele de livrare sunt variabile si incep de la 5-6 zile lucratoare pana la 12-14.
Daca este vorba despre un partener cu care colaboram atunci veti avea aceste informatii direct de la el.