Intrebari frecvente pe sacose.com

Primele aspecte de interes pentru vizitatorii nostri

Ce inseamna sacose HDPE, MDPE, LDPE si care sunt diferentele majore intre aceste tipuri de folie?

HDPE – High Density Polyetylene: folie de inalta densitate, utilizata in special pentru sacose maieu, rezistenta marita, pret redus, "fosneste";
MDPE – Medium Density Polyetylene: folie de medie densitate, utilizata la sacosele tip banana, suporta sarcini mari, raport calitate pret excelent, "fosneste";
LDPE – Low Density Polyetylene: folie de joasa densitate, putin mai moale si mai lucioasa, se utilizeaza la sacose banana, calitatea imprimarii creste, "fosneste" mult mai putin

Ce recomandari aveti pentru un magazin fashion si/sau unul in care se vand produse alimentare?

In primul rand, sacosele destinate confectiilor au, in general, latimea mai mare decat inaltimea. Apoi, daca magazinul vinde produse second hand recomandam sa utilizati sacose banana de densitate medie pentru pretul mai mic, iar daca vindeti premium quality atunci ar trebui sa va ganditi la sacose LDPE.
In cazul unui magazin in care se vand produse alimentare, sacosele maieu sunt cele mai des comandate.

In cat timp dupa lansarea solicitarii primesc raspuns?

Daca cererea este completa, cu toate detaliile solicitate si nu apar probleme, in 1-4 ore (zile lucratoare) aveti feedback-ul nostru. De obicei sunam pentru a putea adapta foarte bine oferta la fiecare proiect.

In ce zone ale tarii livrati gratuit si in cat timp?

Daca vorbim de sacose, atunci, in principiu, livram gratuit aproape in toate resedintele de judet si in localitatile mari insa oricum odata cu oferta veti primi absolut toate informatiile necesare. Comenzile vor avea aceste aspecte mentionate in contract si/sau in confirmarile de introducere in productie. Termenele de livrare sunt variabile si incep de la 5-6 zile lucratoare pana la 12-14.
Daca este vorba despre un partener cu care colaboram atunci veti avea aceste informatii direct de la el.

Care sunt dimensiunile uzuale de sacose pe care le livrati?

Acest detaliu depinde foarte mult de destinatia sacoselor. Oferta noastra acopera o plaja suficienta, dar in general cele mai solicitate sunt sacosele banana de 35/40 x 51 cm si cele tip maieu 27/30 x 51/55 cm.

Cum si cand se declara si plateste ecotaxa si/sau taxa pe ambalaj?

Ecotaxa in valoare de 0,1 lei+tva/buc si taxa pe ambalaj de 2 lei+tva/kg se declara lunar si se achita trimestrial. Am pregatit o pagina speciala pentru asta. Aici sunt toate informatiile necesare.