Mostre Pungi-Sacose BIOdegradabile si LDPE


Cum sa ai incredere ca alegi cea mai potrivita solutie pentru proiectele tale, altfel decat vazand, testand, proband?

Si pentru ca timpul este foarte important vrem sa-l pretuim ajutandu-te sa decizi in cel mai scurt timp prin livrarea de mostre.

Livram, gratuit, mostre de pungi / sacose BIOdegradabile si LDPE companiilor sau organizatiilor care intentioneaza sa-si promoveze brandurile, mesajele si/sau campaniile de marketing in zona offline, dar vor sa aiba garantia ca aleg optim.

Iata ce tipuri de mostre, din cele personalizate pentru clientii care ne-au acordat increderea inca din 2004, iti punem la dispozitie:

👉 Pungi BIOdegradabile tip maieu cu grosimi de la 15 la 25 de microni, cu capacitate de sustinere de la 1 la 10 kg;

👉 Pungi – Sacose din plastic (folie LDPE cu grosime minima de 50 microni) tip maieu si banana.

Cum procedezi?

Daca reprezinti o astfel de entitate juridica si vrei sa stii daca alegi sacose.com ca furnizor pentru pungile bio sau ldpe, te invitam sa ne trimiti urmatoarele detalii printr-un e-mail cu subiect „vreau mostre” catre contact@sacose.com:
– tipul afacerii / destinatia pungilor / sacoselor (pentru a recomanda ulterior solutiile optime);
– CUI-ul companiei;
– numarul de telefon (util curierului);
– adresa exacta de livrare (utila, de asemenea, curierului).

Noi iti trimitem ambele variante de mostre (bio / plastic), tu decizi ce ai nevoie. Urmatorul pas este sa soliciti oferta direct (pungi biodegradabilepungi-sacose ldpe) sau prin telefon si apoi mergem mai departe.

Prin trimiterea acestor informatii, soliciti mostrele mentionate confirmand ca agreezi politica de confidentialitate a platformei. Datele sunt gestionate in siguranta si le poti elimina oricand doresti conform termenilor si conditiilor.

Tu vrei sa le primesti? 
Alege sa ai incredere in produsele sacose.com solicitand mostre gratuite.