aerosquash baneasa - sacose personalizate

Aerosquash Baneasa

Squash este un joc din categoria sporturilor cu racheta care poate fi jucat de orice persoana, adulta sau copil, la orice varsta. Fiind un sport de interior, poate fi practicat pe orice vreme si este jucat de doi sau patru jucatori, intr-un teren marginit de patru pereti speciali, cu o minge mica, din cauciuc.

Squash-ul necesita forta, putere de concentrare, viteza, agilitate si antrenament cardiovascular, pe parcursul unei ore de antrenament consumandu-se aproximativ 1400 de calorii.

Aerosqush Baneasa este cel mai mare club de squash din Romania si pune la dispozitia clientilor sai 5 terenuri de squash si unul de badminton si cei mai talentati si experimentati antrenori personali. Acestia dau sfaturi si ofera asistenta incepand de la echipament si reguli de joc pana la conceperea unui program complet de antrenament.

Printre facilitatile clubului enumeram antrenori personali, echipamentul inclus in pret, vestiare, dusuri, sauna, lounge bar, wireless, parcare gratuita si preturi accesibile.

Daca ai nevoie de un partener de joc, Clubul sportiv AEROSQUASH Baneasa ofera periodic posibilitatea participarii la turnee unde intalnesti si concurezi cu alti jucatori de squash.

Pentru orice informatie suplimentara, mergi pe aerosquash.ro.

Oferta de Sacose din Panza

Ce spun clientii

Vezi toate testimonialele