Safir

Safir a inceput in 1991, in localitatea Valeni din judetul Vaslui, ca o mica afacere de familie a lui Ghiorghi Safir, dintr-un darac si o moara.

Prin valori precum respect, transparenta, responsabilitate si dezvoltare continua, compania a crescut si s-a extins rapid. Sub umbrela Safir stau acum ferme, abatorul si fabrica de fainuri proteice, fabrica de nutreturi combinate si reteaua de distributie.

Grupul de firme Safir detine ferme proprii de crestere a pasarilor, unde puii sunt crescuti conform normelor europene, intr-un mediu controlat si biosecurizat. Fabrica de nutreturi combinate Nutriva asigura hrana puilor crescuti in unitatile proprii.

Abatorul a fost achizitionat in anul 2000 si modernizat pentru cresterea capacitatii de abatorizare. Fabrica de fainuri proteice, foloseste ca materie prima deseurile rezultate din abator, aceste fainuri fiind folosite ulterior la obtinerea hranei animalelor de companie.

In 2016 grupul de firme Safir inaugureaza Fabrica de preparate si semipreparate din carne de pui care comercializeaza aceste produse sub Brandul „Fomica?”. Produsele se diferentiaza de celelalte brand-uri de pe piata prin lipsa oricaror aditivi, coloranti sau conservanti. Retetele care stau la baza produselor „Fomica?” au fost gandite si stabilite de un celebru bucatar roman si sunt respectate indeaproape pe linia de productie.

Clientii gasesc produsele companiei in magazinele proprii din judetul Vaslui, dar si in lanturile de magazine Kaufland, Auchan si KFC.

Pentru orice informatie suplimentara despre Safir, mergi pe safir.ro

Cere Oferta Personalizata

 

Ce spun clientii

Vezi toate testimonialele