Marcoser

Marcoser, afacere de familie intrata in industria consultantei de specialitate in legumicultura in 2005.

Compania oferta o solutii complete pentru cultivatorii de legume. Produse, tehnici si servicii calitative la preturi corecte doar dupa ce acestea  au fost testate in ferma proprie din comuna Matca, Galati, pentru a fi in masura sa construiasca parteriate corecte, pe termen lung.

Valorile prin care Marcoser isi construieste si consolideaza pozitia pe piata româneasca de profil, pe lantul angajati – fermieri – distribuitori – furnizori:

„Respectam si avem incredere in cei peste 60 de angajati ai nostri”;

„Impartasim pasiunea cu clientii nostri din toate zonele României”;

„Incurajam peste 200 de colaboratori din tara sa ne urmeze visul, ei au incredere in produsele si serviciile noastre si le recomanda. Avem curajul sa implementam tehnologii noi si sa schimbam viziunea fermierilor despre legumicultura”;

„Suntem integri in relatia cu furnizorii nostri nationali si internationali fiind responsabili de produsele lor. Urmarim sa ne realizam obiectivele cu responsabilitate, asumare si promptitudine”.

Compania a ales cele 3 componente ale noastre, la intervale diferite de timp si necesitati: sacosele biodegradabile tip maieu, sacose din panza, sacose din folie ldpe de 50 de microni tip maieu si banana.

Cere Oferta Personalizata

 

 

Ce spun clientii

Vezi toate testimonialele