silva group pe sacose com

Silva Group România

Silva Group România, companie lansata in 2007 ca urmare a trendului crescator al cererii pentru pomi de Craciun calitativi.

Bazandu-ne pe experienta de peste 30 de ani in producerea si cresterea pomilor de Craciun si a arbustilor ornamentali a partenerilor nostri, am reusit ca intr-un timp relativ scurt de la infiintare sa dobandim notorietatea si recunoasterea ca fiind un partener puternic la nivel national”, informeaza compania pe site-ul propriu.

Magazinul online, Magazinuldebrazi.ro, este unul dintre sustinatorii impodobirii pomilor de sarbatori naturali, crescuti exclusiv in acest scop in pepiniere din Europa.
Silva Group va asteapta cu o gama variata de pomi de Craciun, taiati sau cu radacina, dar si cu accesorii care ii fac si mai prietenosi decat sunt.

De asemenea, pe MagazinuldePlante.ro, care este tot platforma companiei, sunt disponibile serviciile pe care le preseteaza pentru iubitorii de verde, butasi si arbusti, flori de exterior, gazon, seminte, ingrasaminte, elemente fitosanitare (idei si masuri de protectie a plantelor impotriva daunatorilor / bolilor), unelte, accesorii de gradina, decoratiuni, idei utile pentru a avea un spatiu verde – cu energie pozitiva oriunde.

Vezi Oferta Sacose BIO

Ce spun clientii

Vezi toate testimonialele