Sacosele Din Plastic cu grosimi mai mari de 50 de microni NU Sunt Interzise

sacose banana personalizate cu manere intarite - folie premium

Sacosele Din Plastic Nu Dispar. Foarte multe persoane Au Interpretat Gresit Legea ori au citit doar titluri ale articolelor diverse care induc aceasta idee falsa

Digi24 prezenta publicului pe 14 martie 2018 titlul urmator: „Pungile de plastic, interzise definitiv în comerțul din România, de la 1 ianuarie 2019„, se poate interpreta cu mare usurinta ca orice punga din plastic. Gresit!

In acelasi articol se mentioneaza si urmatoarele: „Introducerea pe piața națională, începând cu 1 iulie anul acesta, și comercializarea, de la 1 ianuarie 2019, a pungilor de transport din plastic subțire și foarte subțire cu mâner vor fi interzise„.

Doar Sacosele din Plastic mai subtiri de 50 de microni dispar

DOAR sacosele din plastic din folie mai subtire de 50 de microni, dispar si, ca atare, nu se mai pot vinde sau da cu titlu gratuit pe piata din Romania.
Cele cu grosime minima de 50 de microni se pot comercializa in continuare fara probleme.
Ca atare, oricand poti cere Oferta De Pret Pentru Sacosele Din Plastic, care respecta legea, aici:

Afla Oferta Pungi / Sacose 50 microni

sau

Vezi Oferta Sacose BIO

sacosele din plastic LDPE sunt pe piata

Scriam intr-un post anterior ca Va creste calitatea sacoselor din plastic si, implicit, rezistenta acestora, si vor putea fi reutilizate cu usurinta.

In consecinta, odata cu aplicarea acestei legi, sacosele disponibile pe piata romaneasca sunt cele din folie mai groasa sau egala cu 50 de microni, in principiu folie LDPE (Low-Density PolyEthylene).

Despre folia LDPE va putem spune ca este mai lucioasa, mai „moale” si nu „fosneste” ca si cea HDPE (rugoasa si care se taia cu usurinta).
Sarcina pe care o suporta o astfel de sacosa a crescut cu minimum 2 kg pentru fiecare dimensiune, dat fiind faptul ca densitatea este alta.

Pentru tiraje mai mici, sacose.com pune la dispozitie sacosele din plastic de tip banana cu doua dimensiuni 30×40 cm si 40×50 cm din folie LDPE de 50 si 60 de microni, folie lucioasa, premium.

In comparatie cu alte materiale din care se pot face sacose, este evident ca plasticul este la cel mai mic nivel de pret. Ne referim aici la cele din hartie sau chiar din panza (bumbac, iuta).

Pentru acestea din urma, sunt disponibile, in stoc sau la comanda, sacose din bumbac natur si bumbac colorat sau din bumbac organic. Alte sacose ecologice pe care le poti achizitiona de la noi sunt cele din iuta natur sau colorate.

De aici poti afla oferta pentru sacosele bio:
Cere Oferta Sacose Textile

 

Pareri ale clientilor nostri

Comentarii
 

Lasa comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.